مصدومیت‌ها بلای جان فلیک ساپینتو پخته‌تر از همیشه فلاح - سهرابیان؛ زوج جدید خط دفاعی استقلال ضرر ۱۱۰۰ میلیاردی خطیبی به شرکت مس! غیبت ادامه دار حسینی در سپاهان بازتاب باخت ایران در رسانه‌های یونان کاپیتان سابق سپاهان در راه اراک غیبت عمری تا نیم فصل آنچلوتی در مخمصه غیبت عالمیان در تورنمنت تنیس روی میز چین بازگشت زیدان به دوران مربی گری؟ ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ زمزمه جدایی قلعه‌نویی از تیم ملی| سرمربی تیم ملی تغییر می‌کند؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی! ویدئو| خلاصه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت مشهد پایان جشنواره بسکتبال «ستارگان کوچک» در مشهد ترکیب تیم ملی ایران و ازبکستان در فینال تورنمنت کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) الشباب به دنبال هافبک میلان قهرمانی ولاسکو در مسابقات جهانی والیبال
سرخط خبرها

مهلت ده‌روزه CAS به AFC| شکایت فوتبال ایران از بحرین به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۶۴۱۵۰
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
مهلت ده‌روزه CAS به AFC| شکایت فوتبال ایران از بحرین به کجا رسید؟
شکایت ایران از میزبانی بحرینی‌ها وارد فاز جدیدی شده و حالا شنیده می شود که CAS به AFC مهلتی ده روزه داده تا پرونده را به سرانجام برساند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دیوان داوری ورزش، پرونده شکایت ایران از کنفدراسیون فوتبال آسیا را به‌علت اهمیت موضوع، با ۳ داور بررسی خواهد کرد. CAS همچنین به AFC ۱۰ روز مهلت داده تا دفاعیات خود را درباره صدور یا عدم صدور دستور موقت ارائه دهد. پس از مخالفت کنفدارسیون فوتبال آسیا مبنی‌بر رسیدگی سریع به پرونده شکایت ایران از این کنفدراسیون به‌علت اعطای میزبانی مسابقات انتخابی جام‌جهانی در گروه ایران به این کشور، اکنون دادگاه داوری ورزش نسبت به درخواست ایران برای صدور دستور موقت درباره این پرونده شده است.
 
در همین‌راستا، فدراسیون فوتبال سومین بیانیه خود درباره این پرونده را منتشر کرده که به این شرح است: ۱. مطابق اعلام دیوان داوری ورزش (CAS)، نامه مورخ ۲۴‌فروردین فدراسیون فوتبال ایران، مبنی‌بر درخواست رسمی برای رسیدگی به دستور موقت، وصول شده است؛ ۲. مطابق نامه دریافتی امروز، دیوان داوری ورزش (CAS) ضمن دریافت و پذیرش درخواست فدراسیون فوتبال ایران برای رسیدگی به دستور موقت، به AFC ۱۰ روز فرصت داده است تا دفاعیات خود را در‌این‌زمینه به CAS ارسال کند؛ ۳. دیوان داوری ورزش (CAS) اعلام کرده است که با توجه به اوضاع‌و‌احوال و اهمیت موضوع، رسیدگی به این پرونده توسط هیئت داوری، متشکل از ۳ داور انجام خواهد شد.
 
فدراسیون فوتبال ایران به‌دلیل تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا برای برگزاری مسابقات مقدماتی گروه C‌جام‌جهانی آسیا در بحرین به دادگاه داوری ورزش شکایت کرده است. AFC ماه گذشته اعلام کرد بازی‌های باقی‌مانده در مقدماتی جام‌جهانی گروه C‌در اواخر ماه مِی و اوایل ماه ژوئن در بحرین برگزار می‌شود. ایران قرار بود ۳ بازی از ۴ دیدار اخیر گروهی خود از‌جمله بازی برگشت مقابل بحرین را در خانه انجام دهد و به «محرومیت» از حق میزبانی مسابقات به AFC اعتراض کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->